BEAC - Asztalitenisz szakosztály
Bootstrap Themes

Miért Asztalitenisz?

Az asztaliteniszben a jó reflexek és a finom csuklómozdulatok rendkívül fontosak, de igazából az lesz a győztes, aki a másodperc töredéke alatt jobb döntéseket hoz és fejben több lépéssel az ellenfele előtt jár.

Minden egyes labdamenet egy új lehetőség, hogy valami kreatív megoldással lepd meg az ellenfeled. Mindezt teheted magadért vagy a csapatodért küzdve, kibontakoztatva a saját egyéniségedet vagy épp egy társaddal vállvetve, ahol a köztetek lévő összhang a siker kulcsa.

Milyen egy edzés nálunk?

Az edzések kötetlenek, de a szabad játék mellett a tapasztaltabb játékosok is szívesen segítenek a különböző játékelemek begyakorlásában. Az edzésekre lehet később érkezni és persze előbb távozni is, de a termet minden esetben hagyjuk el a foglalási idő végéig. A tornateremben hat asztalt tudunk felállítani, edzés után öltöző és zuhanyzási lehetőség is rendelkezésre áll.


Mire figyeljünk edzés közben?

Bajnokság? Igen, lehetsz igazolt versenyző!

Egyszerű nyomtatványokat kell majd kitölteni ahhoz, hogy a szakosztály igazolt versenyzője legyél. Egy csapathoz több játékos tartozik, mint amennyi egy-egy alkalommal asztalhoz áll, ezért minden héten az adott csapat vezetője az aktuális igények és lehetőségek szerint jelöli ki a játékosokat. Nem gond tehát, ha nem érsz rá minden héten, vagy egyes napok egyáltalán nem jók. Ezügyben is érdeklődj személyesen!

Többet szeretnél megtudni?

Vagy máris szeretnél csatlakozni a csapathoz? Írj nekünk egy üzenetet és hamarosan válaszolunk. Like-olhatsz és követheted híreinket a Facebook-on vagy.

Vagy megkeresheted Szakosztályvezetőnket:

Kanics Máté

kanicsm@gmail.com

Adataidat senkivel nem osztjuk meg, kizárólag kapcsolattartás céljából őrizzük meg.